Ystamaskiner använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK

STALLGÖDSELSPRIDARE

Stallgödselspridare som bygger på över 100 års erfarenhet


Stallgödselspridare GT Bunning har ett stort utbud av olika modeller och storlekar för att möta kundens behov och de finns med både stående och 2-stegs liggande spridarvalsar. Stallgödselspridaren har en kraftig, robust och helsvetsad konstruktion med användarvänliga funktioner och konstruktioner. GT Bunning har utarbetat ett GPS-styrt system med styrfiler och vågceller för utmatning av perfekt giva s.k. "Precision Farming". Systemet med precisionsspridning kan styras automatiskt eller manuellt med vår styrenhet eller med inkoppling till kundens ISOBUS.

Stallgödselspridare som bygger på över 100 års erfarenhet. 

Stallgödselspridare GT Bunning har ett stort utbud av olika modeller och storlekar för att möta kundens behov och de finns med både stående och liggande spridarvalsar. Stallgödselspridaren har en kraftig, robust och helsvetsad konstruktion med användarvänliga funktioner och konstruktioner. GT Bunning har utarbetat ett GPS-styrt system med styrfiler och vågceller för utmatning av perfekt giva s.k. "Precision Farming".