14 FEB

KAMPANJPRISER på Redskapsarm HXF 2802 inkl. redskap

 

KAMPANJPRISER på Redskapsarm HXF 2802 inkl. redskap
 

Kampanjerbjudande på GreenTec Redskapsarm HXF 2802 med olika redskap för häckklippning, beskärning av buskar och träd samt kant-stolpklippning. Kampanjen gäller på Redskapsarm HXF 2802 inklusive minst 1 styck redskap och gäller tills lagret är slutsålt eller längst till den 30 april 2024.

 

GreenTec HXF är en mångsidig redskapsarm för montering av grensåg, häck- och stolpklippare för enkel och effektiv skötsel av parkområden, längs vägar, cykel- och gångvägar och läplanteringar mm. Denna kan kopplas på lastmaskin, traktor eller teleskoplastare.

 

KAMPANJPRISER på Redskapsarm HXF 2802 inkl. redskap

Redskap till HXF 2802 som är valbara i kampanjen.

Redskapsarmarna har många innovativa funktioner för att erbjuda en bra arbetsmiljö och öka förarens upplevelse samt trafiksäkerheten vid användning av redskapsarmarna. Till redskapsarmarna erbjuds ett brett utbud av olika redskap, såsom olika varianter av häckklippare samt grensågar, ogräsborste och stolp-/kantklippare.
 
Redskapsarm utrustad med  kantklippare RI 80 är det perfekta redskapet för klippning runt stolpar och träd samt längs med kanter. Den låga bygghöjden gör den också prefekt att klippa med under stängsel, staket eller strömförande tråd. YstaMaskiner AB har representerat dessa produkter i mer än 25 år på den svenska marknaden. 
 
KAMPANJPRISER på Redskapsarm HXF 2802 inkl. redskap
Läs mer i vår nya informativ broschyr GreenTec HXF och FOX redskapsarmar och redskap. Broschyren finns att ladda ner digital på hemsidan, klicka här för att ladda ner HXF/FOX Redskapsarmars broschyr. Har ni någon fundering kring redskapsarmar från GreenTec, maila info@ystamaskiner.se eller ring 0411-139 50 
 
 

 

 

 

 


 
 
  Nyheter