Nyheter:

 • 21 MAJ

  Besök oss på Svenska Maskinmässan , Solvalla

  Välkommen till Sveriges ledande maskinmässa med tre dagar av möten, utställningar, affärsmöjligheter. Ta tillfället att besöka oss i våra monter på Svenska Maskinmässan  den 30 maj till den 1 juni på Solvalla i Stockholm. Vi står i monter S:01. Läs mer
   
    Nyheter
 • 30 APR

  NYHET - Kättinghuvud RX

  Kättinghuvud RX 133 för effektiv klippning av vägkanter och diken i tuffa förhållanden. GreenTec kättinghuvud RX 133 är utvecklat för att användas i extrema förhållanden, där det finns sten, grövre sly eller liknande. RX 133 är speciellt utvecklad för att klippa gräs och buskar under extrema förhållanden. Du kan välja mellan två robusta skärsystem, kedjor eller knivar. Kedjorna används i steniga förhållanden.
   Läs mer
   
    Nyheter
 • 10 APR

  Ny uppdaterad broschyr på GreenTec armklippare 2024

  I vår nya uppdaterade broschyr finns vår senaste nyheter om GreenTec armklippare och redskap. Läs mer
   
    Nyheter
 • 20 MAR

  Vi söker Montör/Lagerarbetare

  YstaMaskiner söker Montör/Lagerarbetare. Dina arbetsuppgifter är huvudsakligen montage och färdigställande av våra produkter i våra lokaler på Norra Zinkgatan i Ystad. Det förekommer även lagerarbete samt truckkörning. Det är en fördel om du har hydraulikförståelse, datavana samt viss elkunskap.
  Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och praktisk kunskap från maskinmontage eller motsvarande.
   Läs mer
   
    Nyheter
 • 14 FEB

  KAMPANJPRISER på Redskapsarm HXF 2802 inkl. redskap

   
    Nyheter
 • 12 FEB

  Ny frontmonterad armklippare Scorpion Basic S/PLUS

  Basic armklippare S  eller Plus finns med räckvidd på 5,3 alternativt 6,3 m. Scorpion Basic byggs i Strenx® höghållfasthets stål (50 % starkare och 25 % lägre vikt), nytt lågt chassi som ger bättre sikt för operatören samt en stabilare gång, då viktcentrum är lägre. Armen är utrustad med påkörningssäkring i båda körriktningar som anpassar sig hur långt ut armen är från bäraren samt har ett vridtorn som gör att armen kan vridas framåt och bakåt 155 grader. Läs mer
   
    Nyheter
 • 29 JAN

  Dags att beställa borst

  Snart dags för sopsäsongen. Glöm inte och beställa borst i tid. Ring till oss idag - 0411-139 50 Läs mer
   
    Nyheter
 • 28 NOV

  Ny informativ broschyr GreenTec HXF och FOX redskapsarmar och redskap

  I vår nya broschyr visar vi de olika modellera som finns av GreenTecs redskapsarmar. Redskapsarmarna finns med olika räckvidder och utföranden.

   

   Läs mer
   
    Nyheter
 • 09 NOV

  Ny uppdaterad broschyr YSTA Vinterutrustning

  Nu har vi uppdaterat vår broschyr på YSTA Vinterutrustning med våra senaste nyheter och uppdateringar. Vi erbjuder ett stort utbud av snöplogar - vikplogar och diagonalplogar samt sandspridare och saltspridare. YSTA Snöplogar finns med bredd från 1,7 meter till 4,0 meter med olika valbara extrautrustning. Korta leveranstider från eget lager. 

   

   Läs mer
   
    Nyheter
 • 13 OKT

  Ny uppdaterad broschyr YSTA Soputrustning

  Nu har vi uppdaterat vår broschyr på YSTA Soputrustning med våra senaste nyheter såsom SVF Sopvals med eller utan uppsamlare. Vi erbjuder ett stort utbud av sopvalsar med eller utan uppsamlare, sopskopor, sopborste samt borstlameller. YSTA Sopvalsar finns med bredd från 0,6 meter till 3,5 meter med valbar extrautrustning såsom sidoborste, vattensystem och olika fästen. 
   
   Läs mer
   
    Nyheter