Leverans av stallgödselspridare Bunning i svart utförande

Lagom till att våren började anlända, levererade YstaMaskiner en ny modell av stallgödselspridare Bunning ST-170 vilken rymmer 17 m³ med liggande spridarvalsar och ett kraftigt spridarbord som kan ge spridningsbredd upp till 48 m. Stallgödselspridaren är såld av Maskingruppen i Staffanstorp till Flackarps Maskinstation.
 

"Vi har sett en ökad efterfrågan på styrd spridning utifrån kartunderlag med fastställda givor"

 

Lagom till att våren började anlända, levererade YstaMaskiner en ny modell av stallgödselspridare Bunning ST-170 som rymmer 17 m³ med liggande spridarvalsar och ett kraftigt spridarbord som kan ge spridningsbredd upp till 48 m. För första gången i Sverige har en Bunning stallgödselspridare som är lackerad i svart med silverfärgade detaljer levererats. Maskinen är fullutrustad med den senaste tekniken för precisionsspridning med hjälp av vågceller, GPS och kartunderlag.

 

Maskinen har sålts av Maskingruppen i Staffanstorp vars kund Flackarps Maskinstation ser stora möjligheter för utökad körning eftersom efterfrågan av precisionsspridningen har ökat.

 

”Vi har sett en ökad efterfrågan på styrd spridning utifrån kartunderlag med fastställda givor som gjorde att vi började titta på olika stallgödselspridare som har dessa möjligheter. Valet föll på Bunning stallgödselspridare som kan erbjuda det senaste inom efterfrågad teknik samt att maskinen är enkel och kraftigt konstruerad”.