YstaMaskiner lanserar ny hemsida.

Vår nya hemsida är skapad för att passa i de plattformar som besökarna använder, såsom surfplatta, smarttelefon eller laptop.
 
YSTAMASKINER AB lanserar en ny och modernare hemsida med fokus på optimal kundnytta för Lantbrukare, Entreprenör och Grönytesektorn.  www.ystamaskiner.se

Under början av oktober kommer YstaMaskiner lansera sin nya hemsida. Den nya sidan ska förenkla informationssökandet/navigeringar med sina sökfunktioner. Mycket tid har lagts på struktur och grafisk design där man har skalat bort oväsentlig information, allt för att skapa en användarvänligare och bättre struktur. Detta gör att hemsidan blir snabb, smidig och enkel att använda.

Sökvägarna till rätt information är lättåtkomliga via sina ”träduppbyggnader” och sina sökfunktioner. Detta kompletterat med ett stort bildmaterial och PDF-filer för teknisk information samt ett brett broschyrmaterial gör informationen tydlig och strukturerad.

Hemsidan innehåller även rörligt bildmaterial/filmer som talar ett ännu tydligare språk. ”en bild säger mer än tusen ord" - en film säger mer än……).

Vår nya hemsida är skapad för att passa i de plattformar som besökarna använder, såsom surfplatta, smarttelefon eller laptop.

För våra kunder / återförsäljare blir hemsidan ytterligare ett redskap att snabbt och smidigt kunna hitta information och erbjudanden om våra produkter för Lantbruk, Entreprenad och Grönytesektorn.

Hemsidan uppdateras och utökas med information löpande. Tag möjligheten och bilda din egen uppfattning och besök www.ystamaskiner.se. 

YstaMaskiners nya hemsida finns på www.ystamaskiner.se