Nyheter

Besök YstaMaskiner på årets ELMIA PARK
Den 26-28:e september är ni välkomna att besöka oss på Elmia Park i Jönköping. Ni hittar oss i monter B 05:68 där vi visar upp många av våra produkter.
Flackarps Maskinstation har nu två Bunning Stallgödselspridare
Bröderna Carl och Erik på Flackarps Maskinstaion är så nöjda med sin Bunning Stallgödselspridare att de nyligen fått sin andra Stallgödselspridare levererad.
YstaMaskiner på Entreprenad Live 2017
Nu är det snart dags för årets Entreprenad Live på Ring Knutstorp den 14-16 septewmber. Välkommen att träffa oss i monter A:401 där vi visar upp många av våra produkter.
Malmö Stad har fått leverans av ogräsborstar
Malmö Stad har i dagarna fått leverans av tre ogräsborstar för mekanisk ogräsbekämpning med stålvajerborste för traktormontage.
Nöjd Kund på Borgeby Fältdagar
Olof Persson på OP Maskiner i Kristianstad har sålt en Spearhead MultiCut 430 från YstaMaskiner till Ola & Eskil Carlsson.
GRATTIS!
Vi gratulerar Kent Sturk från Södertälje som vann YstaMaskiners pris i MaskinExpo's Quiz.
YstaMaskiner på Borgeby Fältdagar 28-29 juni
Nu är det snart dags för årets Borgeby Fältdagar. Välkommen att träffa oss i monter E119 där vi visar upp många av våra produkter.
Nyhetsbrev - Sopvals SV 160 & SV 180
YstaMaskiner AB presenterade i samband med MaskinExpo 2017 två nya modeller av våra populära sopvalsar med en arbetsbredd på 1,6 m och 1,8 m för frontlastare, teleskoplastare och lastmaskin.
Nyhetsbrev - Betesputs B 155 & B 180
YstaMaskiner AB presenterar två nya modeller av betesputs för bakmontering på traktorns 3-punktsfäste.
Nyhetsbrev - Vägsladd YVB 240
YstaMaskiner AB presenterar en ny modell av väghyvel YVB 240 med en arbetsbredd på 2,4 m.