18 JAN

Armklippare – Dags att beställa inför säsongen

Skrivet av Andreas Ling
 

Armklippare med redskap


Nu är det dags att beställa armklippare inför säsongen. Då vi lever i en oviss tid där det råder komponentbrist är det viktigt att vara ute i god tid för att vara säker på att få sina redskap inför säsongstarten.På YstaMaskiner är vi måna att våra kunder får rätt maskin och redskap som effektiviserar och förbättrar ert arbete. Därför erbjuder vi GreenTecs program av armklippare och redskap för yrkesfolk.


Armklipparna finns tillgängliga för både fram och bakmontering och kan monteras på mindre lastare, redskapsbärare, kompakttraktorer till traktorer upp till 8 ton.


GreenTecs armklippare är tillverkade i specialstålet Strenx® 700 höghållfast konstruktionsstål från SSAB vilket ger konstruktionen 25% lägre vikt men ger även en konstruktion som är 50% starkare.


Med sitt prisvinnande Hybrid Arm System kan armen styras både med och utan parallellarmssystem.Vilket ger fördelar från två helt olika armsystem på samma armklippare. Hybridarmssystemet ger därför ett flexibelt användande som kan anpassa systemet efter redskap, arbete och omgivning.

 

 

Våra armklippareArmklippare GreenTec Scorpion 330/430 BASIC
Armklippare GreenTec Scorpion 330/430 S
Armklippare GreenTec Scorpion 530/630 S
Armklippare GreenTec Scorpion 530/630 PLUS
Armklippare GreenTec Scorpion 730/830 S
Armklippare GreenTec Scorpion 730/830 Plus

 

 
Redskap ni kan montera på GreenTecs armklippare

 

Häckklippare

Häckklippare RC med roterande knivar som klipper, hackar och finfördelar det klippta materialet i samma moment, Häckklipparen GreenTec RC finns i flera olika utföranden och har en klippkapacitet upp till 4 cm och efterlämnar ett perfekt resultat.
https://www.ystamaskiner.se/armklipparredskap/hackklippare

 

Finger- och häckklippare

Finger- och häckklippare består av tre olika modellprogram; den lättare häckklipparen HL som klipper upp till 4 cm grenar och mellan modellen HS som klipper upp till 6 cm och den kraftigare fingerklipparen HX med klippkapacitet på upp till 11 cm grenar.

https://www.ystamaskiner.se/armklipparredskap/finger-hackklippare

 

 

Grensågar

Mycket kraftiga och effektiva grensågar med sågklingor med karbidsegment för sågning av träd och buskar upp till 21 cm.
https://www.ystamaskiner.se/grensag/grensag-greentec-lrs-2002-2402

 

Kättinghuvud

Kättinghuvud GT är ett klipphuvud för extrema förhållanden med mycket sten och grövre sly. Kättinghuvud GT är invändigt klätt med HARDOX-plåt för extra tålighet och har magasin för 10 mm och 13 mm kedja.
https://www.ystamaskiner.se/armklipparredskap/kattinghuvud

 

 

Slaghackshuvud

Slaghacksklipparen FR från GreenTec är tillverkat i Strenx® 700 höghållfast konstruktionsstål från SSAB som optimerar slaghackshuvudets vikt- och styrkeförhållanden. Slaghacksklipparen GreenTec FR finns i arbetsbredd 0,9-1,6 m och efterlämnar ett perfekt klippresultat.

https://www.ystamaskiner.se/armklipparredskap/slaghackshuvud
 

 


 
 
Skrivet av Andreas Ling