15 JUN

Bunning Stallgödselspridare – Perfekt för precisionsspridning - Nöjd kund x 3

Skrivet av Niklas
 

Robin på Träslövs Maskinstation köpte sin första Bunning Stallgödselspridare 2011 endast 19 år gammal.
Den första Stallgödselspridaren som Robin köpte var en ST-130 med stående valsar.

 

Bunning Stallgödselspridare – Perfekt för precisionsspridning - Nöjd kund x 3
Robins första Bunning stallgödselspridare
Träslöv Maskinstation är ett personligt företag. Jag som driver företaget heter Robin Johansson och hyr ut mig själv och mina anställda som maskinförare åt andra lantbrukare.

Min maskinpark är inriktad på spannmålsodling och snöskötsel, men även till viss del växtodling.  Vid behov tar jag in extra personal. Våra Bunning stallgödselspridare använder vi till stallgödsel, kalk ock slam med precisionsspridning.

Den är utrustade med stående spridarvalsar, kraftiga spridarvingar och växellåda detta tillsammans ger en spridarhastighet på 420 rpm. Förutom detta är den även standardutrustad med t.ex. vändbarar rivartänder i kraftigt Boronstål, Hydraulisk driven riversibel bottenmatta och reglerbar stödfot. Det finns en mängd olika fördelar med denna Stallgödselspridaren, för att läsa mer om den klicka här.Efter att ha sett den låga underhållskostnaden på den första stallgödselspridaren tillsammans med Ystamaskiners support blev valet enkelt för Robin. Därför är han nu 10 år senare ägare till 2 st. Bunning ST-150 HBD stallgödselspridare med liggande valsar vilket han sprider all sin stallgödsel, kalk ock slam med precisionsspridning.

Bunning Stallgödselspridare – Perfekt för precisionsspridning - Nöjd kund x 3
Robins andra Bunning stallgödselspridare

Bunning ST-150 HBD Stallgödselspridare är en 2-stegs spridare försedd med 2 st digitalt balanserade liggande spridarvalsar. Ett kraftigt spridarbord med 2 st 1100 mm spridartallrikar och 1000 rpm. Den höga hastigheten på spridartallrikarna ger en spridningsbredd på upp till 48 meter med våt hönsgödsel. Det finns även här en mängd fördelar för att nämna några; låg lasthöjd från 2,45 m, helsvetsad vilket ger en robust konstruktion och alla rivpiggar är av Boronstål vilket ökar livslängden, dessutom är de utbytbara. För att läsa mer om fördelarna och om standardutrustningen, klicka här.

 

Bunning Stallgödselspridare – Perfekt för precisionsspridning - Nöjd kund x 3
Robins tredje Bunning stallgödselspridare

Vi vill tacka Robin för förtroendet och önskar han ett stort lycka till i framtiden. För att läsa mer om alla våra olika stallgödselspridare, klicka här. Har ni frågor eller funderingar angående hur ni med fördel kan använda en stallgödselspridare, tveka inte att höra av er till oss, 0411-139 50 eller info@ystamaskiner.se.

 
 
Skrivet av Niklas
  Nyheter