11 MAR

Gör er redo för sopsäsongen

Skrivet av Niklas
 

 

Sopvals

Sopsäsongen är på ingång och då gäller det att vara väl förberedd. Vi har ett brett utbud av sopvalsar med uppsamlingsbox.

 

Sopvals

Sopvals Ysta med uppsamlingsbox från Ystamaskiner finns i olika modeller och storlekar för att möta just ditt behov. De finns i arbetsbredder från 1,3 till 2,8 m och med många olika redskapsfästen för montering på traktor eller lastmaskin. Letar ni istället efter sopvalsar utan uppsamlingsbox har vi det också, klicka här för att läsa mer.

 

 


Fördelar med Sopvals Ysta standardutrustning:
• Flytlägesfäste är standard på samtliga sopvalsar med uppsamlingsbox vilket gör att sopvalsen följer markens ojämnheter.
• 3 stycken justerbara stödhjul är alltid standard på sopvalsarna vilket bidrar till en stabil och följsam körning.
• Kräver endast ett dubbelverkande hydrauluttag för drivning av sopvalsen och tömning av box. Monteras sidoborste så seriekopplas hydrauliken även på denna.

 

Utöver standardutrustning finns ett stort urval av extrautrustning med bl.a. vattensystem, hydraulisk sidoborste, hydraulisk borstvinkling och mängdfördelare. Läs mer om sopvalsar.

 

Sopskopa

Vi har även sopskopor i ett stort utbud av olika modeller och storlekar med uppsamling för att möta kundens behov. Sopskopan finns i arbetsbredder mellan 1,3 m och 3,0 m med många olika redskapsfästen för montering på traktor, lastmaskin eller grävmaskin. Läs mer om sopskopor.

 

 


 
 
Skrivet av Niklas