20 MAJ

Nu är vår katalog för 2022/23 klar

 

Nu är vår katalog för 2022/23 klar

Nu är vår katalog för 2022/23 klar, den går att ladda ner som PDF-fil eller beställa den som tryckt katalog. För att beställa katalogen, gå in på vår hemsida och scrolla längst ner till formuläret eller hör av er till info@ystamaskiner.se och döp mailet till ”Beställa YstaMaskiner katalog” eller varför inte besöka oss på mässorna som vi deltar på under året och hämta ert personliga exemplar av årets produktkatalog.


Under 2022 deltar vi på Svenska Maskinmässan 2-4 juni, Borgeby Fältdagar 29-30 juni, Entreprenad Live 15-17 september och Elmia Lantbruk 19-21 oktober.


Som vanligt innehåller vår nya katalog många nyheter. Serien av armklippare Scorpion från GreenTec har utvecklats på framför allt på de mindre modellerna med Rotor Flex för att uppnå optimal arbetsmiljö. För stolpklippning har en ny redskapsarm FOX utvecklats för montering av stolpklipparen RI 80.


En annan nyhet är att våra stallgödselspridare GT Bunning med tvåstegsaggregat har fått en bredare spridarbakdel med ökad spridarekapacitet och som idag sprider all sorts gödsel som djupströbädd, hönsgödsel, slam och kalk.


Modeller av gräsmarksluftare från Zocon har utökats med en modell som har en öppen bakkant som ger ett bättre genomsläpp av upprivet restmaterial. Utrustas maskinen med stödhjul är den lämplig för sådd i svartjord.


Mer nyheter och information om våra produkter finner ni i katalogen


Vår digitala katalog är interaktiv med klickbara bilder för att navigera i katalogen men också för att komma till vår hemsida. Har ni några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av er till oss.


 
 
  Nyheter