28 NOV

Ny informativ broschyr GreenTec HXF och FOX redskapsarmar och redskap

 
Ny informativ broschyr GreenTec HXF och FOX redskapsarmar och redskap
 
I vår nya broschyr visar vi de olika modellera som finns av GreenTecs redskapsarmar. Redskapsarmarna finns med olika räckvidder och utföranden.

Redskapsarmarna HXF är en serie som erbjuder olika modeller från 1.4 m upp till 2.5 m i räckvidd. Redskapsarmarna har många innovativa funktioner för att erbjuda en bra arbetsmiljö och öka förarens upplevelse samt trafiksäkerheten vid användning av redskapsarmarna. Till redskapsarmarna erbjuds ett brett utbud av olika redskap, såsom olika varianter av häckklippare samt grensågar, ogräsborste och stolp-/kantklippare. Redskapsarm FOX utrustad med redskapet kantklippare RI 80 är det perfekta redskapet för klippning runt stolpar och träd samt längs med kanter. Den låga bygghöjden gör den också prefekt att klippa med under stängsel, staket eller strömförande tråd. YstaMaskiner AB har representerat dessa produkter i mer än 25 år på den svenska marknaden.
 
Ny informativ broschyr GreenTec HXF och FOX redskapsarmar och redskap
 
I vår nya broschyr visar vi de olika modellera som finns av GreenTecs redskapsarmar. I broschyren visar vi också de tillval och tillbehör som finns till våra redskapsarmar samt alla olika redskap som kan använda till dem.

Broschyren finns att ladda ner digital på hemsidan, klicka här för att ladda ner HXF/FOX Redskapsarmars broschyr. Har ni någon fundering kring redskapsarmar från GreenTec, maila info@ystamaskiner.se eller ring 0411-139 50
 

 
 
  Nyheter