Ystamaskiner använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
12 JUL

NY produktkatalog 2021

 

Nu är vår nya katalog äntligen klar, den går att ladda ner som PDF-fil eller beställa den som en tryckt katalog. För att beställa katalogen gå in på vår hemsida och scrolla längst ner till formuläret eller hör av er till [email protected] och döp mailet till ”Beställa YstaMaskiner katalog”.

 

NY produktkatalog 2021
Ny produktkatalog 2021


Vår katalog innehåller många nyheter för 2021, bl.a. större och förbättrade armklippare Scorpion 730/830 S och 730/830 PLUS med lång räckvidd för bakmontering på traktor. Zocon har tagit fram en ny pneumatisk frösåmaskin för sådd av fånggrödor och kompletteringssådd i gräsmark och vall. Denna frösåmaskin kan monteras på Zocon Gräsmarksluftare/harv eller något annat jordbearbetningsredskap. Förutom detta har vi även nyheter från Suire och Padagas, mer information om de produkterna finner ni i katalogen.


Vår digitala katalog är interaktiv med klickbara bilder för att navigera i katalogen men också för att komma till vår hemsida. Har ni några frågor eller funderingar, hör av dig till oss.

 

Klicka för att ladda ner vår nya produktkatalog 2021. 
 
  Nyheter