18 MAR

Nya Ysta´ Sopvalsar

 
YstaMaskiner AB presenterar inför 2019 två nya modeller av sopvalsar med ø 915 mm zicksackborst och arbetsbredd på 3,0 m resp. 3,5 m för frontlastare, teleskoplastare och lastmaskin.
 
Sopvals YSTA SV 300 och 350 kompletterar därmed YstaMaskiners breda sortiment av sopvalsar utan uppsamlingsbox.
 
Nya Ysta´  Sopvalsar
 

Borstdiameter 915 mm

Den stora nyheten med dessa två modeller är att borstdiametern har ökat till 915 mm zicksackborst samt att den främre plåten kan lyftas och har utrustats med en gummiduk nederst för att minska risken att damm och grus kastas iväg.
 

300 l vattensystem som extrautrustning

Sopvalsen är utrustad med två stödhjul och kan förses med olika redskapsfästen med flytläge som Trima, Euro, Stora BM, m.fl. beroende på kundens behov. Sopvalsen kan extrautrustas med vattensystem med en volym på 300 l.
 

Dubbla hydraulmotorer

Sopvalsen är utrustad med två hydraulmotorer som är monterade i rotorn vilket minskar totalbredden jämfört med motorer som monterats på utsidan. För att skydda hydraulmotorerna är det monterat chockventiler och oljebehovet är ca 80 l/min.
Sopvalsen behöver endast ett dubbelverkande hydrauluttag med elventil för drivning av soprotorn och den hydrauliska borstvinklingen. Sopvalsen är blästrad, grundlackerad och pulverlackad.

 
 
  Nyheter