27 SEP

Nyrelease! - Nya funktioner och utseende

Skrivet av Sonny
 

Nyrelease! - Nya funktioner och utseende

Nyrelease av Ystamaskiner.se v2.0!

Nyrelease av hemsida! med både stora & små nyheter & funktioner att ta del av.

Nu uppdaterar vi funktioner och utökar användarvänligheten på vår webbplats. Det är med stor glädje vi kan presentera ny modern funktionalitet av hemsidan som i slutändan skall underlätta för er användare och ge er mer värdefullt innehåll.

 

Uppdateringar

 

Nyhetssidan ( Sidan du läser på just nu! ) 

Stor uppdatering för vår nyhetssida. Vi kan nu göra mer specifika inlägg, dela fler bilder, dela videos m.m. i våra nyhetsinlägg! På detta sätt kan vi leverera en mer värdefull och detaljerad information om exempelvis event, mässor, produkter e.t.c.

 

Vänstermeny / mobilmeny - Enklare navigering!

Vi har nu nu med hela hierarkin i menyn vid navigering. Detta ger er en utmärkt överblick över hela sortimentet, särskilt för mobila enheter. Pröva gärna navigera runt och ge oss feedback på er upplevelse!

 

Nyrelease! - Nya funktioner och utseende

 

Ändrad kategori listning - Layout & information

Bilder säger mer än tusen ord. Men bilder kombinerat med information är oslagbart. Vi har därför gjort en layoutförändring från boxade rutor till listning. Detta ger en bättre överblick och utökad produktinformation. 

 

Dela produkter med nära & kära!

Bra produkter förtjänar en stund i rampljuset! Vi har nu lagt till delningsfunktion på våra produktsidor. Ni kan nu dela produkter på sociala medier såsom Facebook, Twitter och Google+. Funktionen stödjer även att "skicka som e-post" till en vän eller kollega.

 

Snabbnavigering till Broschyrer, film e.t.c 

Vi har förtydligat snabbnavigerings knappar inne på produkterna som tar er till teknisk data, broschyr eller filmklipp e.t.c.

 

Bildgalleri för produkter i informationen

Utökat bildgalleri på produktsidor - Observera, bildgalleriet visar i regel inte alltid fler bilder på produkten ni är inne på. Det kan även visa upp liknande produkter, rekommenderade produkter, tillbehör och matchande produkter med text och länk.

 

Nyrelease! - Nya funktioner och utseende

 

Typsnitt & storlek på text

Vi har ändrat typsnitt på hemsidan till ett mer lättläst typsnitt. Samtidigt som vi justerat storlekar på text och rubriker för att göra det mer enhetligt och proportionellt.

 

Färger

Till samtliga rubriker i kategorilistningen och inne på produkterna har vi valt att färglägga med vår Ysta röda färg för att lättare se vad man vill läsa om och navigera sig fram.

 

Topprad/meny

Ny tyopprad med slim design som ger en bra överblick. 

 

Frågor om produkten / snabbknappar

Längst ner på varje produkt har vi lagt till snabbknappar med telefonnummer och e-post. Inte helt sällan vill fråga något produkten snabbt & smidigt. 


 
 
Skrivet av Sonny