20 MAR

Vi söker Montör/Lagerarbetare

 

Vi söker Montör/Lagerarbetare
 

 

YstaMaskiner söker Montör/Lagerarbetare

 

YstaMaskiner verkar inom maskinförsäljning till områdena Entreprenad, Grönytor och Lantbruk. YstaMaskiner är ett anrikt företag som varit i branschen sedan 1853. YstaMaskiner har en etablerad kundkrets i framför allt Sverige och vår målsättning är att ge våra återförsäljare och kunder bästa service.
 
Vi söker Montör/Lagerarbetare
 
 
Vi säljer idag bland annat redskapsarmar som förses med häckklippare och grensågar, ogräsborstar, sopvalsar, snöplogar, gräsmarksluftare, gödselskrapor och vägsladdar från ledande leverantörer som GreenTec, GT Bunning, Padagas, Zocon, Suire och YSTA. För mer info se vår hemsida www.ystamaskiner.se.
 
Dina arbetsuppgifter är huvudsakligen montage och färdigställande av våra produkter i våra lokaler på Norra Zinkgatan i Ystad. Det förekommer även lagerarbete samt truckkörning. Det är en fördel om du har hydraulikförståelse, datavana samt viss elkunskap.
 
Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och praktisk kunskap från maskinmontage eller motsvarande. Utbildning kommer att ske både internt och externt.
Som person är du strukturerad, självständig och ansvarstagande.
 
Tjänsten är en heltidstjänst.
 
Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi erbjuder god kamratanda med lagkänsla, aktiv friskvård och trivselaktiviteter.

För ytterligare upplysningar kontakta: 
Fredrik Lidberg
070-752 19 99

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast. Skriftlig ansökan dock senast 14 april till fredrik.lidberg@ystamaskiner.se
 
 
 
Vi söker Montör/Lagerarbetare

 
 
  Nyheter