17 FEB

Vi söker reservdelsansvarig

 

 

Vi söker reservdelsansvarig

YstaMaskiner verkar inom maskinförsäljning till områdena Entreprenad, Grönytor och Lantbruk.

 

Tjänsten är tillsatt.


Vi säljer idag armklippare, redskapsarmar, häckklippare, grensågar, ogräsborstar, sopvalsar, snöplogar, sandspridare, gräsmarksluftare, frösåmaskiner, stallgödselspridare, gödselskrapor, rotorklippare och vägsladdar från ledande leverantörer som GreenTec, GT Bunning, Padagas, Zocon, Michaelis, Suire och YSTÁ.


Du kommer att vara ansvarig för reservdelar, vilket innebär att du arbetar med

  • Kontakt med leverantörer
  • Inköp och inleveranser
  • Fysiskt reservdelslager
  • Offert och orderhantering
  • Prissättning och fakturering
  • Säljsupport och kundkontakt

Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och att du har praktisk kunskap från maskinmontage eller motsvarande. Det är viktigt att du är bekväm med datoranvändande och det är meriterande med erfarenhet från affärssystemet Pyramid. Utbildning kommer att ske både internt och externt.


Som person är du strukturerad, självständig, ansvarstagande och du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du tvekar inte för att hjälpa till praktiskt när så behövs.


YstaMaskiner är ett anrikt företag som varit i branschen sedan 1853. YstaMaskiner har en etablerad kundkrets och vår målsättning är att ge våra återförsäljare och kunder bästa service.


Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi erbjuder god kamratanda med lagkänsla, aktiv friskvård och trivselaktiviteter.
För ytterligare upplysningar kontakta Fredrik Lidberg, 070-752 19 99, fredrik.lidberg@ystamaskiner.se


Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast. Skriftlig ansökan dock senast 8 mars till fredrik.lidberg@ystamaskiner.se

 

 


 
 
  Nyheter