17 MAR

Vi söker utesäljare

 
Vi söker utesäljare
 
Nu söker vi en säljare som skall huvudsakligen bearbeta nya och befintliga återförsäljare. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet av entreprenad eller lantbruk samt i tidigare erfarenhet inom någon form av försäljning. Vi erbjuder dig en tjänst med mycket social kontakt, i en mindre organisation med ”högt i taket”, med välkända kvalitetsprodukter, i ett professionellt drivet företag.
 
Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Vi erbjuder god samhållning med lagkänsla, aktiv friskvård samt trivselaktiviteter. Organisationen som blir en del av effektiv och flexibel med korta beslutsvägar. Detta ger dig goda möjligheter till utveckling över ett brett område.
 
YstaMaskiner AB marknadsför maskiner och redskap för entreprenad, grönytor och lantbruk från marknadsledande tillverkare i Europa. Vi samarbetar med återförsäljare i hela Sverige. 
 
Vi söker utesäljare
YstaMaskiner ställer ut på flera större mässor per år samt deltar på visningsdagar med våra återförsäljare. Vår verksamhet utgår från Ystad med kontor och lager i egna lokaler.
 
Din förmåga att skapa kontakter och språkkunskaper i framför allt engelska är andra egenskaper som vi är intresserade av. Du ska kunna ta egna initiativ och vara självgående.
 
Vi förutsätter B-körkort, gärna BE.
 
Överensstämmer ovanstående beskrivning på dig eller tror du att din person är något för YstaMaskiner, så tag möjligheten att kontakta oss.

Joakim Håkansson 070-324 38 00/0411-139 50

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt skriftliga intresse med en ansökan snarast till joakim.hakansson@ystamaskiner.se senast den 2023-04-14
 
 


 
 
  Nyheter